FullSizeRender.jpg

About

Het is ons opgevallen dat het anno 2018 nog steeds lastig is om een leuke bruidsfotograaf te vinden die wij zelf ook op onze bruiloft zouden willen. Je stuit al gauw op websites met tuttige, traditionele foto’s en een fotograaf die net niet op je feestje past.

Daar brengen wij al 5 jaar graag verandering in! Onze foto’s zijn spontaan, helder en creatief. Geen afgezaagde kiekjes, maar sfeervolle, emotionele beelden die het verhaal van de dag vertellen.

Ons voordeel is dat we altijd met z’n tweetjes zijn, waardoor we geen moment missen. Iris kan bijvoorbeeld naar de bruid tijdens het leuke aankleedmoment terwijl Marie de voorbereiding bij de heren vastlegt. De rest van de dag kan de één het bruidspaar volgen en de ander zich volledig storten op de gasten en de sfeer. Doordat de dag van twee kanten vastgelegd wordt, geeft dit veel diepte in het uiteindelijke beeldverhaal.


iris (32). Computernerd. Vrolijke mafkees. Creatief en 1000 ideeën per dag. Gek op Tim en zoontjes Olaf (4)en Izar (1), mooie dingen, wilde bloemen en koffie met slagroom. Droomt van vrede op aarde en leven na de dood.

marie (31). Kletskous. Rommelig en eigenwijs. Ondernemend en altijd in voor gezelligheid. Gek op haar analoge camera, poezen Boet & Billie (of eigenlijk  alle dieren op de wereld), feestjes en reizen. Droomt van Amsterdam als tropisch paradijs.


Wil je ons zien in levende lijve, beter leren kennen, het hemd van het lijf vragen of gewoon even gezellig babbelen?

Neem contact met ons op!

iris 0614255007

marie 0631000917

contact@irisenmarie.com


LEN-1-2.jpg

gelijk een offerte aanvragen!